La Conselleria de Obras Públicas realiza actuaciones de mejora del drenaje de aguas pluviales en Argelita

El objetivo es paliar los problemas de inundabilidad de la población y de la carretera que discurre junto al pueblo.[ca]L'objectiu és pal·liar els problemes de inundabilidad de la població i de la carretera que discorre al costat del poble.

Guardar

La Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori va a començar obres de millora del drenatge en el terme municipal d'Argeleta. L'objecte de l'actuació és alleujar els problemes de inundabilidad que pateix, tant la població com la carretera CV-194 que discorre al costat d'ella, com a conseqüència de les abundants aigües de vessament procedents de les muntanyes i parcel·les situats al nord-oest del casc urbà.

Per a açò, la conselleria va a col·locar una canonada de 600 mm de diàmetre, enterrada per fora de la cuneta, de tal forma que arreplegue aigües pluvials al llarg de 200 metres i les trasllade fins a una arqueta existent i connectada al barranc per mitjà d'una canonada que, encara que construïda, no s'usava per faltar aquesta connexió.

Aquestes obres contribuiran a pal·liar els problemes de inundabilidad en comportar una millora per als habitants de la població, que veuran disminuïts els inconvenients de la anegación en els seus carrers, al mateix temps que s'augmentarà la seguretat en la carretera.

Obres en la CV-194

A més, la carretera CV-194 està tallada al tràfic en el punt kilométrico 13,400, fins al 26 de juny, per obres que està duent a terme la conselleria per a reparar els danys produïts per les intenses pluges caigudes el passat 2 de novembre.

En aquest punt kilométrico s'ha col·locat en el talús superior una malla protectora per al despreniment de pedres i s'està construint una estructura de formigó armat per a salvar un lliscament, al mateix temps que es va construir una defensa d'escullera en el llit del riu per a evitar socavaciones del talús en el futur.

Arxivat a:

Destacats