La Conselleria d'Educació celebra el Dia Europeu de les Llengües

Guardar

Conselleria_d'Educació_de_la_Generalitat_Valenciana
Conselleria_d'Educació_de_la_Generalitat_Valenciana

La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport celebrarà hui el Dia Europeu de les Llengües, en el qual s'inaugurarà l'escultura de Monique Bastiaans 'l'Arbre de les Llengües' i s'estrenarà el tercer capítol del seu procés de creació a càrrec del President, Ximo Puig, i del conseller, Vicent Marzà.

Així mateix, els jardins de la conselleria acolliran tallers didàctics i lúdics en els quals participaran al voltant d'un miler d'alumnes de cinquè de Primària, i se celebrarà una jornada formativa dirigida al professorat amb competències en plurilingüisme.

Quant als tallers, que tindran lloc a la zona de l'aparcament esquerre de la Conselleria a partir de les 9.30 hores, abordaran aspectes com el Portfolio Europeu de les Llengües, Hip-hop, i la Llengua de Signes. Així mateix, a les 12.00 hores, actuarà el grup musical Atupa.

Finalment, respecte a la jornada formativa, que començarà a les 9.30 hores, se centrarà a donar a conéixer els documents del Consell d'Europa sobre aprenentatge de llengües i els programes europeus Erasmus+, així com a abordar el debat sobre multilingüisme europeu i el seu tractament en les institucions europees, sense oblidar el reflex del multilingüisme en la transmissió intergeneracional de les llengües minoritàries o regionals.

Destacats