La Comunitat Valenciana rebrà la meitat de les dosis de Janssen previstes per a aquesta setmana

Guardar

vacuna janssen
vacuna janssen

El Ministeri de Sanitat ha comunicat a la Comunitat Valenciana que rebrà la meitat de les dosis de la vacuna Janssen contra el coronavirus previstes en l'enviament d'aquest dijous, amb el que només arribaran 14.000 dels prop de 28.000 sèrums amb les quals inicialment anava a comptar aquesta autonomia per a poder accelerar el procés d'immunització la setmana vinent.

Així ho han confirmat aquest dimarts a Europa Press fonts de la Conselleria de Sanitat, que expliquen que la Comunitat Valenciana preveia inicialment rebre aquest dijous unes 28.000 dosis de la fórmula monodosis de Janssen per a poder augmentar durant la setmana vinent el nombre de persones vacunades amb aquest sèrum.

No obstant això, el Ministeri li ha comunicat que finalment seran la meitat, prop de 14.000, que és la mateixa xifra de dosi de Janssen que s'administren aquesta setmana. En aquest sentit, el canvi en les previsions implica que la Comunitat Valenciana no podrà duplicar el ritme d'immunització amb la vacuna Janssen com esperava, sinó que inocularà les mateixes dosis que aquesta setmana.

També des de Múrcia s'ha informat d'una reducció en les previsions de Janssen. El Ministeri de Sanitat ha rebaixat la previsió d'enviament de vacuna Janssen i finalment remetrà 4.000 dosi a la Regió de Múrcia, enfront de les 8.000 que estaven previstes per a aquest dijous 29, segons ha fet saber el president d'aquest Govern autonòmic, Fernando López Miras.

Arxivat a:

Destacats