La Comunitat Valenciana ha deixat latent el seu nou paradigma turístic en aquesta edició de Fitur

Guardar

fitur
fitur

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat que, en aquesta edició de FITUR 2017, "la Comunitat Valenciana ha deixat latent el seu nou paradigma turístic". "Aquest certamen ha servit per a visualitzar el treball de canvi realitzat en les polítiques i en el nou model econòmic turístic impulsat pel Consell", ha afegit.

En aquesta línia, Colomer ha assenyalat el salt donat en l'estratègia turística de la Generalitat, "el gir de timó cap al professional, cap a la gestió de l'empresa turística, en el qual les institucions hem cedit l'espai als vertaders actors del turisme: el viatger i l'empresari".

Per al responsable de Turisme "aquest primer certamen de l'any representa l'aparador de la política turística de la Comunitat Valenciana". D'aquesta forma, "tot ha estat orientat a la remuntada reputacional de la nostra Comunitat, i especialment a mostrar que existeix una altra forma d'entendre el turisme i la política turística", ha assenyalat.

Les línies mestres estratègiques del nou Consell marquen com a fites el paisatge, l'emoció, la diversitat, la inclusió, la responsabilitat, la cultura però, sobretot, les seues receptes, les seues festes, en definitiva la forma d'entendre la vida en el Mediterrani.

Tenint en compte l'anterior, l'Agència Valenciana del Turisme ha presentat en aquesta edició de Fitur un ampli dossier de productes, de rutes, d'escapades per les tres províncies, d'oferta de més de 400 empreses que han donat a conéixer més de 50 productes turístics per a satisfer les necessitats d'oci dels viatgers que ens visiten.

Aquest és el fruit de l'estratègia que va començar fa set mesos a través del programa CREATURISMO que va permetre reunir al Consell amb 500 empresaris de la Comunitat Valenciana per a fer-los partícips en la preparació de la fira.

Així mateix, durant els dies del certamen desenes de productes s'han presentat en la plaça del stand, així com en les sales de premsa habilitades per a açò en l'espai de la Comunitat Valenciana.

Arxivat a:

Destacats