La col·laboració institucional garanteix el manteniment de la passarel·la per als vianants de la platja de Gandia

Guardar

Gandia
Gandia

La diputada de Turisme, Pilar Moncho, i l'alcaldessa de Gandia, Diana Morant, han visitat aquest dijous la passarel·la per als vianants “senda blava” de la platja Nord de la localitat de la Safor, unes instal·lacions que necessiten de la coordinació institucional per a garantir el seu manteniment, adequació i millora.

Així ho ha transmès l'alcaldessa de Gandia a la responsable de Turisme de la Diputació de València, durant la seua visita a la passarel·la de fusta.

Pilar Moncho, per la seua banda, ha destacat la necessitat d'establir actuacions conjuntes en tot el territori, de forma coordinada entre les tres administracions, “per a arribar a executar les obres i els serveis públics, que els consistoris no poden dur a terme per si sols i els beneficiaris últims dels quals són tots els valencians i les valencianes”.

Tal com ha recordat la diputada, “un dels pilars que sostenen l'actuació del Patronat de Turisme és la cooperació i l'establiment de sinergies entre les administracions públiques valencianes, amb la finalitat d'optimitzar recursos i millorar l'atenció al ciutadà”.

Les obres sobre la passarel·la inclouran la millora del mobiliari, la il·luminació, la seua vegetació i també de les seues zones adjacents, així com la divulgació i promoció turística de la mateixa, per a afavorir el desenvolupament i la projecció en aquest àmbit tant del municipi de Gandia com de tota la comarca.

Arxivat a:

Destacats