La ciutat d'Elx registra 46 atesos en la Nit de l'Albà

Guardar

ALBA
ALBA

La ciutat d'Elx va celebrar aquest dissabte la famosa Nit de l'Albà, acte festiu amb motiu de les festes patronals de la ciutat que es caracteritza per l'ús de focs d'artifici. Així, és habitual que aqueixa nit es registren atesos per la manipulació de pólvora en els hospitals i diferents punts d'atenció sanitària, encara que cada vegada el nombre és menor.

Enguany el balanç definitiu d'atesos registrats en la ciutat d'Elx ha sigut d'un total de 46 lesionats, tots de caràcter lleu. Per segon any consecutiu, cap pacient ha precisat ser traslladat a la unitat de cremats de l'Hospital General d'Alacant.

La Nit de l´Albà compta amb un dispositiu especial de seguretat compost per policies, bombers, membres de protecció civil i voluntaris de Creu Roja i DYA, que vetlen perquè la nit més espectacular de les festes il·licitanes es desenvolupe amb el menor nombre d'incidents possible. Per la seua banda, els hospitals General Universitari d'Elx i del Vinalopó reforcen el seu personal de cara a aqueixa nit per a prestar una millor assistència en aquesta ocasió especial.

Destacats