L'IVAJ reuneix a entitats juvenils per a promoure la tornada del talent a la Comunitat Valenciana

Guardar

Valencia
Valencia

El secretari general de l'IVAJ, Jesús Martí, i la directora del Servef, Rocío Briones, s'han reunit amb les entitats juvenils per a donar a conéixer el pla de Generalitat per a fomentar la tornada del talent a la Comunitat Valenciana, especialment dels joves que s'han vist obligats a marxar fora per falta d'oportunitats.

En la trobada han participat representants del Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana (CJCV), de l'Associació de Professionals de la Joventut de la Comunitat Valenciana (APJCV), de l'Associació Valenciana d'empreses d'Oci Educatiu (AVECOE), de les seccions juvenils dels sindicats i de l'Associació de Joves Empresaris de la Comunitat Valenciana (AJECV).

El programa per a la recuperació del talent, amb finançament europeu, comptarà amb una dotació pressupostària d'uns 40 milions d'euros. L'objectiu, com ja va anunciar el President de la Generalitat, Ximo Puig, és que els joves que estan en "l'exili laboral" puguen tornar a la Comunitat Valenciana i reforçar "l'adaptació tecnològica per a la transformació del model productiu".

La intenció és recuperar el talent emigrat per falta d'oportunitats i posar-ho al servei de les empreses valencianes mitjançant aquest pla que estan desenvolupant, de forma conjunyeix les conselleries d'Economia, Educació i l'IVAJ, per a recuperar el talent de tota la joventut que es va marxar a cercar oportunitats laborals.

Els assistents han destacat la importància de la informació perquè les persones que desitgen acollir-se a aquest programa puguen fer-ho. En aquest sentit, el secretari general de l'IVAJ, Jesús Martí, ha anunciat que s'està treballant en una plataforma específica que informe del programa i ha assenyalat que "no anem escatimar esforços en aquest objectiu i donar la resposta a milers de joves que estan fora i desitgen tornar".

Arxivat a:

Destacats