L'IVAJ i la Mancomunitat Camp de Túria aborden els serveis de la Xarxa Jove

Guardar

ivaj_camp_de_turia
ivaj_camp_de_turia

El secretari general de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Jesús Martí, s'ha reunit amb la presidenta de la Mancomunitat de Camp de Túria i alcaldessa de Marines, María Dolores Celda, per a impulsar l'estratègia de coordinació dins de la Xarxa Jove.

Tant Jesús Martí com la presidenta de la Mancomunitat han destacat la necessitat d'oferir serveis d'informació, assessorament, orientació i oci educatiu d'acord amb les necessitats específiques de la mancomunitat.

Les mancomunitats són un element que ja funciona com a xarxes pel que l'estructura transversal pot ser molt útil a l'hora de posar en marxa les polítiques de joventut.

De fet, Maria Dolores Celda ha presentat les conclusions de les reunions de treball a les quals van acudir representants dels ajuntaments de l'Eliana, Sant Antonio de Benaixeve, Llíria, Marines, Casinos, Benissanó, Nàquera, Gàtova, Benaguasil, La Pobla de Vallbona, Vilamarxant i Serra, municipis que han treballat activament per a realitzar una programació coordinada, tant en matèria de formació en els municipis com en cursos de monitors.

Arxivat a:

Destacats