L'alberg «Mar i Vent» de l'IVAJ a Piles acull programes juvenils d'intercanvi

Guardar

SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES

El secretari general de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Jesús Martí, ha visitat este dijous en l'alberg Mar i Vent de Piles a un grup de joves procedents de Castella -La Manxa, en una activitat organitzada per la comunitat autònoma dins del programa Verano en Marcha 2016.

Jesús Martí ha destacat que els albergs de l'IVAJ afavorixen la realització de múltiples activitats des d'esportives en la platja, activitats aquàtiques, multiaventura, senderisme, tallers creatius o excursions per distintes localitats de la comarca de la Safor com a Oliva, Gandia i la pròpia Piles.

Entre les activitats juvenils promogudes per la Generalitat este estiu destaquen en matèria d'intercanvis: Viu l'Estiu en albergs i campaments perquè les entitats juvenils desenvolupen programes grupals d'oci educatiu, de tipus cultural, esportiu o mediambiental en els campaments de Navalón i Alcossebre, i en els albergs juvenils d'Alborache, Benicàssim, Benicarló, Moraira-Teulada i Piles.

El secretari general de l'IVAJ ha subratllat que "nostres instal·lacions són molt atractives com ho demostra el fet de que 36 entitats i associacions realitzen els seus programes en els nostres campaments i albergs".

Este estiu, un total de 233 joves acudiran als 11 camps de la Comunitat Valenciana. A més 173 joves de la Comunitat acudiran als camps d'altres autonomies, entre les que destaquen pel número d'inscrits: Galícia (30) , Euskadi (23) , La Rioja (17) , Aragó (15) , Andalusia (14) i Cantàbria (12) . Així mateix realitzaran el seu voluntariat en Balears, Canàries, Catalunya, Ceuta, Castella i Lleó, castella-la Manxa, Extremadura, Madrid, Melilla i Múrcia. Enguany, un total de 54 joves de la Comunitat realitzaran el seu voluntariat en 23 països diferents

Arxivat a:

Destacats