L' Agència Valenciana del Turisme promociona l'oferta turística de la Comunitat Valenciana a París

Guardar

Paris_depuis_Notre-Dame
Paris_depuis_Notre-Dame

L'Agència Valenciana del Turisme promociona l'oferta turística de la Comunitat Valenciana en la fira IFTM Top Resa de Paris. Es tracta d'un certamen estrictament professional que tindrà lloc del 20 al 23 de setembre en el Parc d'Exposicions Porta de Versalles.

La fira IFTM Top Resa va reunir en la passada edició a més de 30.000 professionals i va comptar amb la presència de 160 destinacions i més de 100 touroperadors, a més de la participació de 1.560 expositors.

L'oferta turística de la Comunitat Valenciana estarà representada en l'expositor de Turespaña amb quatre taules de treball, amb la finalitat d'afavorir la comercialització i difusió de la destinació Comunitat Valenciana.

En l'estand de la Comunitat Valenciana també participaran diversos empresaris de les províncies de Castelló, València i Alacant, a més de la presència de les marques turístiques de Castelló, Turisme València i Benidorm.

Segons ha assenyalat el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, "l'objectiu de la nostra presència en l'edició d'aquest certamen és consolidar el posicionament de la Comunitat Valenciana en el mercat francés, un mercat que registra enguany una pujada interanual del 49,4% fins a juliol".

En aquest sentit, Colomer ha explicat que el mercat francés "és un emissor estratègic per a la Comunitat Valenciana, ja que té molt pes en el segment de turisme cultural, gastronòmic i de naturalesa". De fet, ha afegit que "la Generalitat centrarà la presència promocional en aquesta fira en aquests productes, prestant especial atenció a més a l'oferta de sol i platja, molt valorada per aquest mercat".

Destacats