L'Agència Valenciana del Turisme promociona l'oferta turística de la Comunitat Valenciana a Holanda

Guardar

La Generalitat, a través de l'Agència Valenciana de Turisme, ha promocionat l'oferta turística de la Comunitat Valenciana al mercat holandés.

La Comunitat Valenciana ha participat en dos accions promocionals en la ciutat holandesa d'Utrecht. En concret, l'Agència Valenciana del Turisme va participar en una jornada de comercialització turística, Workshop, on va donar a conéixer els destins i productes turístics de la Comunitat entre els professionals del sector turístic holandés.

En la promoció dirigida al públic d'Utrech, la Comunitat Valenciana va realitzar tallers de paella on el públic assistent va aprendre com cuinar una autèntica paella valenciana i va poder emportar-se com a record un fullet amb la recepta, a més d'informació sobre la Comunitat Valenciana editat específicament per a l'esdeveniment. A més, el públic va tindre l'oportunitat de disfrutar de tallers d'orxata per a degustar aquesta beguda tradicional.

Cal destacar que aquestes accions s'engloben en l'acció promocional de Turespaña "Día de España en Holanda", ja que aquest país és el quart mercat emissor de turistes internacionals per a la Comunitat Valenciana, per darrere de Regne Unit, França i Alemanya, i és el que més ha crescut en 2015, un 25% en turistes i un 24% en despesa total. Aquest espectacular creixement li ha portat a aconseguir el seu volum màxim històric de turistes en la Comunitat.

Arxivat a:

Destacats