L'Agència Valenciana del Turisme participa aquesta setmana en l'exposició del certamen Italian Open de Monza

Guardar

Agència Valenciana del Turisme
Agència Valenciana del Turisme

L'Agència Valenciana de Turisme disposa d'un espai propi dedicat a la promoció de la Comunitat Valenciana en el torneig de golf ITALIAN Open, el més important que té lloc a Itàlia i que forma part del circuit professional europeu (European Tour).

El torneig se celebra en el Golf Club Milano de Monza entre el 14 i el 18 de setembre, en la zona del Village, l'organització munta una sèrie de carpes que s'utilitzen com a espai d'exposició al públic assistent.

L'Agència Valenciana de Turisme disposa d'un espai propi dedicat a la promoció de la Comunitat Valenciana principalment pel que fa al producte golf així com a la resta de recursos de la Comunitat Valenciana. La previsió d'assistència de públic, segons l'organització, ronda els 50.000 visitants.

A més de l'Agència Valenciana de Turisme, el certamen compta amb la participació de l'Associació de Camps de golf de la Costa Blanca que també acudix a promocionar els establiments de la seua associació, així com amb representants d'altres camps com el Melia Villaitana i el grup Quara.

Itàlia és un important mercat emissor per a la Comunitat Valenciana, ja que en l'actualitat manté connexions amb nou destinacions d'este país: Bari, Bolonya, Bèrgam, Milà, Pisa, Roma, Treviso, Trieste i Torí, amb vols de les companyies Alitalia, Easyjet, Vueling i Ryanair.

Destacats