Justícia iniciarà en 2017 el projecte per a la construcció d'una seu judicial única a Alzira

Guardar

Visita_jutjats_Alzira
Visita_jutjats_Alzira

La consellera de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, Gabriela Bravo, ha anunciat, durant una visita als jutjats d'Alzira, que el Consell començarà d'ací a poc temps a treballar en el projecte per a la construcció d'una seu judicial única a Alzira.

Segons ha assegurat la consellera Bravo, "aquest projecte és una prioritat pel Consell i s'inclourà als pressupostos del 2017, ja que es tracta d'un dels partits judicials més grans de la Comunitat Valenciana que segueix sense comptar amb un edifici judicial propi".

Gabriela Bravo ha anunciat que el sistema Lexnet s'aplicarà als jutjats d'Alzira a partir del proper 3 d'octubre. A més, la consellera destacat "el compromís inequívoc del Consell per la millora de les infraestructures judicials que redunda en la prestació d'un millor servei a la ciutadania" i ha sol·licitat "la col·laboració de l'Ajuntament d'Alzira per dur a terme un ambiciós projecte que agruparia en un únic edifici les tres seus judicials actualment disperses en la Ronda Algemesí, la Plaça del Sufragi i la Plaça Generalitat".

Destacats