José María Ángel: "Hem decidit sumar tots els esforços amb la finalitat de preservar la zona de la Serra de Espadà"

Guardar

El director general de l'Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, José María Ángel, i la consellera d'Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, Elena Cebrián, han acudit al lloc de comandament avançat de l'incendi que s'ha originat en la localitat castellonenca d'Artana, per a conéixer de primera mà la situació d'aquest.

Segons paraules de Cebrián, el foc encara no està controlat, i encara és prompte per a fer una estimació de la superfície afectada. "És un foc molt virulent perquè hi ha una vegetació molt densa i està amb molta força en alguns flancs", ha afegit la consellera.

"En principi no hi ha risc per a les zones urbanes, i el que estem intentant és protegir la Serra d'Espadà, ha assegurat Cebrián. A més, els efectius estan pendents de les dades meteorològiques "per a veure si la humitat durant la nit pot ajudar al fet que baixe la intensitat del foc", ha conclòs.

José María Ángel, per la seua banda, ha destacat la dificultat que estan tenint per a treballar els mitjans desplaçats a causa del vent i al fet que "es tracta de zones molt escarpades i molt poblades de combustibles i de massa forestal".

Destacats