Enrique Soriano, nou candidat a President de RTVV

Guardar

Estem a 7 de setembre i seguim sense comptar amb un nou Consell Rector de la nova Corporació Valenciana de Mitjans de comunicació. Després de l'última reunió dels Portaveus dels grups parlamentaris de les Corts, Manolo Mata del grup socialista va indicar que s'havia proposat un nou candidat a la Direcció després de l'intent fallit de José López en el mes de Juliol. En concret, es tracta d'Enric Soriano, lletrat i jurista que va participar en la Sindicatura de Comptes entre els anys 1990 i 1991  i ja s'ha presentat la proposta a tots els grups.

El principal obstacle sembla trobar-se en una altra figura. Es tracta de l'antiga cap d'informatius de RTVV, Maite Fernández que tant Compromís com Podem s'oposen que forme part de la nova Canal 9 i per la seua banda el PSPV ja va sol·licitar el seu canvi al juliol. No obstant això, els portaveus es mostren optimistes i confiats en una resolució ràpida En els pròxims dies, coneixerem el nou màxim òrgan d'Adreça del nou ens que serà necessari per a poder avançar en la construcció i en l'engegada de la nova tele autonòmica en temps rècord per a obrir aquest mateix any.

València Extra va tenir l'oportunitat de parlar amb dues de les figures clau en el procés de la formació de la nova Corporació. En concret, vam tenir l'oportunitat de parlar amb Fran Ferri, portaveu de Compromís en les Corts, i també amb Antonio Montiel, portaveu de Podem en les Corts. Hui us resumim eixos dos testimonis que revelen part del que està a punt d'arrancar.

Arxivat a:

Destacats