Els Col·legis d’Advocats de València, Sueca i Alzira realitzen 1.771 assistències en mediació amb el suport de la Diputació

L’Àrea d’Assessorament Municipal, dirigida per la diputada Conxa Garcia, destina 232.380 euros a aquest conveni per assistir als ciutadans en matèria hipotecària i mediació familiar

Guardar

Cursos formación foto_Abulaila (24)
Cursos formación foto_Abulaila (24)

Els Col·legis d'Advocats de València, Sueca i Alzira han realitzat un total de 1.771 assistències en els tres primers trimestres de l'any, en el marc del conveni de col·laboració amb la Diputació de València, un projecte en el qual la institució provincial ha destinat un pressupost de 232.380 euros anuals. “Estem per a donar aquest servei als pobles. Hi ha moltes qüestions problemàtiques a les quals estem donant eixida i és un tema fonamental”, ha explicat Conxa Garcia.

Es tracta d'un conveni en funcionament des de 2013, l’objectiu principal del qual és la prestació de serveis d'assessorament jurídic, intermediació, i negociació sobre préstecs i arrendaments per a evitar desnonaments de l'habitatge habitual. A aquest servei s'ha afegit enguany el de mediació familiar, que permet informar als ciutadans sobre les característiques i els avantatges de la mediació i de la gestió pacífica dels conflictes que puguen sorgir en les relacions familiars, de manera que es faciliten solucions sense passar per processos judicials.

“La mediació està de moda, ho està demanant la societat. Hi ha molts conflictes que no fa falta que es resolguen en un jutjat. Es tracta de treballar i d'intervenir entre les parts per arribar a un consens”, ha assenyalat la diputada de l'Àrea d'Assessorament Municipal. “És un servei que es troba en ple rodatge, però el balanç és molt satisfactori. Hem assentat les bases i ara cal seguir endavant”, ha afirmat Conxa Garcia.

Arxivat a:

Destacats