Elena Cebrián reconeix i valora el treball del personal de l'EPSAR

Guardar

16.07.12_Visita_Epsar
16.07.12_Visita_Epsar

La consellera d'Agricultura Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, Elena Cebrián, ha expressat als empleats i empleades de l'Entitat Pública de Sanejament d'Aigües Residuals (EPSAR) la seua consideració i reconeixement "com a treballadors i com a part de la Conselleria", necessària per a prestar el servici públic de depuració i tractament d'aigües residuals.

"Des d'ací es proporciona un servici públic bàsic i fonamental per a la vida diària dels ciutadans i per a la qualitat del nostre medi ambient", ha subratllat Elena Cebrián en la reunió que hui ha mantingut amb els treballadors i treballadores de l'entitat i els seus representants laborals, en companyia del director gerent, Enrique Lapuente. La consellera ha manifestat el seu propòsit que esta tasca siga coneguda i valorada en la seua justa mesura per a ajudar a "superar èpoques molt negatives i eixa mala imatge que es projecta encara del passat".

Elena Cebrián ha emmarcat la seua intervenció en la "nova etapa de transparència i de portes obertes" representada en el portal EPSAR Oberta.

Com a presidenta del Consell d'Administració de l'ens públic, Cebrián ha volgut reconéixer públicament el treball que exerceixen els empleats de l'EPSAR, "amb una alta sobrecàrrega de treball i de responsabilitat" que es pretén abordar des del Consell d'Administració amb una millora de les condicions de la plantilla. En especial, per a superar les desigualtats salarials existents entre hòmens i dones i respecte a llocs equivalents de la mateixa Administració autonòmica i ajustant-se, en tot cas, al context pressupostari i normatiu vigent del sector públic instrumental de la Generalitat.

Destacats