El portal turístic de la Comunitat Valenciana rep prop de dos milions de visites durant el primer semestre de l'any

Guardar

4.0.1
4.0.1

El portal turístic de la Comunitat Valenciana ha rebut prop de dos milions de visites durant el primer semestre de l'any (1.912.778 visites), xifra superior a la registrada en 2015, xifrada en 1.879.829 visites.

Les visites procedeixen d'usuaris d'Espanya principalment, del Regne Unit, Alemanya, França, Bèlgica, Països Baixos, Suïssa, Itàlia, Estats Units i Noruega amb percentatges que varien entre el 60,33% d'Espanya, el quasi 10% del Regne Unit, el 7% d'Alemanya i França i el quasi 3% dels Països Baixos.

Cal destacar que aquestes dades positives s'han produït especialment per l'increment de nous visitants que han suposat el 51,17% de les visites.

Si s'analitzen els principals termes de cerca pels quals els usuaris accedeixen a www.comunitatvalenciana.com

trobem dades molt consistents, ja que coincideixen amb les nostres principals destinacions: València, Benidorm, Calp o Xàbia, Teulada-Moraira o Santa Pola i especialment relacionades amb les webcams.

Respecte al dispositiu des del qual l'usuari visita el Portal Turístic, es confirma la tremenda evolució dels dispositius mòbils, tant tablets com telèfons intel·ligents, que ja en aquest moment suposen prop del 48% del total de les visites (xifra que en 2015 rondava el 40%).

Així mateix, els continguts que reben més visites són els de continguts d'actualitat i serveis en temps real, com la xarxa de webcams.

A més, en aquest període les xarxes socials de Comunitat Valenciana han aconseguit unes xifres molt importants: amb 150.300 seguidors en Facebook -som ja la tercera Fanpage turística amb més seguidors d'Espanya- i 60.000 en el compte principal de Twitter. Altres xarxes com Instagram, Youtube o Pinterest també han tingut una evolució positiva. En concret el nostre canal de Youtube que ha guanyat en els 6 primers mesos de l'any prop de 1.500 subscriptors.

Aquest nombre de seguidors permet aconseguir solament en facebook més de 515.000 impactes setmanals, amb publicacions que sempre inclouen fotografies de qualitat i transmeten una imatge molt positiva de les destinacions de la Comunitat Valenciana. En el cas de twitter, el nombre d'usuaris als quals arribem diàriament puja a 90.000, amb mig milió d'impressions diàries.

Arxivat a:

Destacats