El Nadal és valencià, també en el Palau de la Generalitat

Guardar

foto_portada_palau_nadal
foto_portada_palau_nadal

'El Nadal és valencià' i el Palau de la Generalitat vol també demostrar-ho. Per això, ja s'ha vestit de gala a fi d'acollir els visitants que s'acosten a emportar-se un tros de Nadal durant les seues jornades de portes obertes i activitats en el Pati Gòtic, així com a aquells que s'hi passen a degustar productes típics de la Comunitat Valenciana en el food truck que aparcarà enfront de l'accés de la plaça de Manises.

El principal objectiu del programa d'activitats és ressaltar el valor i la identitat dels productes típics d'Alacant, Castelló i València per a situar-los com una de les principals opcions de compra durant aquestes festes i, alhora, presentar a la ciutadania una àmplia oferta cultural per a totes les edats amb artistes de la Comunitat.

Per això, la primera de les activitats programades consistirà en la degustació d'una mostra del millor de la varietat gastronòmica, aquella amb denominació d'origen o indicació geogràfica protegida. Una gastroneta (food truck) atendrà i distribuirà estos aperitius del 19 al 23 desembre en horari de 10.00 a 14.00 i de 16.30 a 19.30 en la Plaça de Manises. L'oferta de productes anirà variant al llarg de tota la setmana, per la qual cosa cada dia podrà descobrir-se alguna cosa nova.

Una vegada assaciada la gana, a partir del dia 21 de desembre i fins al 4 de gener, qui ho desitge podrà acostar-se també a l'emblemàtic edifici, que haurà fet de fons de postal als camions gastronòmics. El Palau de la Generalitat tornarà a organitzar unes jornades de portes obertes en horari de 10.00 a 20.00 i cada visitant podrà emportar-se com a obsequi una bola de Nadal amb els motius de la campanya. Este horari quedarà subjecte a modificació en funció de les necessitats institucionals.

Una programació d'activitats per a tots els públics

La seu del Consell serà punt de trobada per a majors i xicotets gràcies a la completa programació que omplirà d'art i cultura el seu pati gòtic durant tot el Nadal. Hi haurà activitats infantils els dies 22, 27 i 30 de desembre; espai per a la música i la dansa els dies 21, 23 i 28 de desembre i els dies 2, 3 i 4 de gener; i un dia dedicat al circ, el 29 de desembre, de la mà de la Troupe Malabo. Totes les activitats seran a les 18.00. Ací pot consultar-se la programació per mes i dia:

DESEMBRE:

- Dimecres 21: Selecció de nadales nadalenques. Conservatori Professional de Música de València.

- Dijous 22: Imaginamàgia. Magic Mazo

- Divendres 23: El cant del cos. Ballet de la Generalitat.

- Dimarts 27: Les Maletes de Mi-Mi. La Troupe Malabò.

- Dimecres 28: Selecció de música de cambra. Conservatori Professional de Música de València.

- Dijous 29: La Troupe Malabò. Taller de Circ.

- Divendres 30: Taller de màgia. Magic Mazo.

GENER:

- Dilluns 2: Concert de Nadal. Banda Unió de Pensionistes Camp del Túria i Serrans.

- Dimarts 3: Cor de Cambra Ad Libitum.

- Dimecres 4: Concert de Nadal. Director Michel Cervantes Vila. Cor Helios.

Arxivat a:

Destacats