El Mussol de les Marines del TRAM prestarà este cap de setmana els seus últims servicis nocturns de l'estiu

Guardar

El Mussol de les Marines
El Mussol de les Marines

El Mussol de les Marines, el servici nocturn en els caps de setmana de la Línia 9 del TRAM d'Alacant que uneix Benidorm i Dénia, oferirà els seus últims servicis demà divendres i passat dissabte, 2 i 3 de setembre, respectivament. El Mussol de les Marines realitza parades a Benidorm, Disc Benidorm, Camí Coves, L´Alfàs del Pi, L'Albir, Altea, Garganes, Cap Negret, Olla d´Altea, Calp, Benissa, Teulada, Gata de Gorgos, La Xara, Alqueries i Dénia.

Este servici nocturn, que es va recuperar el passat any, es presta amb la finalitat d'oferir una alternativa al vehicle privat i afavorir la mobilitat entre unes poblacions que destaquen pel seu enorme potencial turístic. De fet, gràcies a ell, FGV atén les necessitats de transport de les principals zones d'oci i diversió de les comarques de les Marines a què els veïns i turistes solen acudir en les nits d'estiu.

TRAM d'Alacant arriba així a milers de ciutadans, sobretot joves, que es desplacen durant la matinada, sense necessitat d'utilitzar un vehicle propi.

Enguany, el servici nocturn d'El Mussol de les Marines ha combinat els trens que circulen entre Benidorm i Calp amb els autobusos alternatius que s'han habilitat entre Calp i Dénia com a conseqüència de la interrupció de la circulació ferroviària a causa de l'estat de la via i fins que concloguen les obres d'adequació del tram. L'empresa pública ja ha planificat una sèrie d'actuacions en esta infraestructura per a adequar-la als estàndards de qualitat, confort i seguretat de la resta de la xarxa de FGV.

Destacats