El Consell trau a concurs el servei d'hemodiàlisi ambulatoria de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública

Guardar

Hemodialysismachine
Hemodialysismachine

El Ple del Consell ha aprovat la licitació del contracte del servei d'hemodiàlisi ambulatòria de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. El pressupost de licitació d'aquest servei és de 134.933.760 (sense IVA) per a un període de tres anys.

La població actual en tractament ambulatori d'hemodiàlisi en centres privats és d'uns 2.100 pacients. A la licitació podran presentar-se les empreses interessades a partir de la seua publicació en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.

El contracte per a la prestació del servei d'hemodiàlisi ambulatòria va finalitzar en 2009, si bé es va dur a terme una pròrroga -no contemplada en el plec- que es va estendre fins al 2012. Des d'eixe any el servei s'ha oferit als pacients sense estar subjecte a concurs.

En l'actualitat, el servei a la Comunitat Valenciana ho presten dotze empreses en diferents centres privats i cadascuna de les anteriors factura a la Generalitat amb les seues pròpies tarifes.

El nou contracte que ara ix a licitació preveu un estalvi d'uns 7 milions d'euros anuals respecte a la situació actual, al marge dels estalvis potencials que pogueren donar-se després de la presentació de les ofertes i les millores en qualitat i tecnologia.

Destacats