El Consell es reuneix a Torrevieja este cap de setmana per a analitzar les prioritats del pròxim semestre

Guardar

El President de la Generalitat, Ximo Puig, junt amb la resta del Consell, inicia este divendres, 8 de juliol, a Torrevieja el Seminari de Govern d'Estiu 2016, unes jornades de treball que es prolongaran fins al diumenge, 10 de juliol, i que permetran definir les prioritats del pròxim semestre i determinar les mesures que durà a terme El Govern valencià en este període.

Es tracta del segon seminari de govern que organitza la Generalitat, després del celebrat en Morella els dies 8, 9 i 10 de gener, una iniciativa de coordinació de les diferents àrees del Consell que, com ha explicat el cap del Consell, Ximo Puig, plasma "una manera diferent de governar".

El Seminari de Govern d'Estiu 2016 de Torrevieja permetrà a més fer balanç dels compromisos de Morella, així com analitzar el grau de compliment de les distintes propostes que es van plantejar en les jornades de gener.

En la primera ocasió es va triar la capital dels Ports, al nord de la Comunitat Valenciana, i en esta ocasió el Consell es desplaça al sud i, per a això, ha triat la ciutat de Torrevieja.

De nou, després de tres jornades de reunions entre els membres del Consell, es tornarà a definir l'acció del Govern valencià per als pròxims mesos, tal com es va fer en el Seminari de Govern d'Hivern de Morella, en el que es va fixar com prioritària la reclamació d'un sistema de finançament just per a la Comunitat Valenciana, l'impuls del diàleg social i el desplegament del Pressupost autonòmic.

Destacats