El condicionament de la travessia d'Alfarrasí aportarà major seguretat viària i accessibilitat

Guardar

visita obras alfarrasi
visita obras alfarrasi

La consellera d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, ha destacat que obres com el condicionament de la travessia d'Alfarrasí de la carretera CV-620, demostren la prioritat que dóna el Consell a la millora de la seguretat viària.

En la seua visita a les obres, la consellera ha estat acompanyada per l'alcalde de la localitat, Federico Vidal, i el director general d'Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Carlos Domingo, i ha assenyalat que aquesta actuació respon a una reivindicació del municipi de convertir la carretera és un espai urbà, amb les condicions necessàries de seguretat.

En aquest sentit, María José Salvador ha indicat que les obres dutes a terme pel seu departament han comptat amb un pressupost de més de 250.000 euros i han permés "prendre mesures per a calmar el tràfic i fer una via també per als vianants, viable i accessible".

La consellera ha destacat la importància de la participació ciutadana i la col·laboració amb l'ajuntament, "el consens i el diàleg són fonamentals per a aquesta conselleria". Així mateix, ha ressaltat a més de les mesures de seguretat com els passos de vianants i els coixins berlinesos que s'han instal·lat, "l'acompanyament paisatgístic que també servirà per a calmar el trànsit i fer una via més urbana".

Per la seua banda, l'alcalde ha ressaltat que la localitat ja compta amb una carretera del segle XXI i ha agraït a la conselleria l'interés mostrat des del primer moment a donar solució a aquest problema de seguretat viària que tenia Alfarrasí.

Arxivat a:

Destacats