El Circuit de València amplia el seu aforament per al Gran Premi de MotoGP

El Circuit ja ha venut el 51,5% de les entrades quan falten deu mesos

Guardar

Lorenzo Dalla Porta 48 y Marcos Ramírez 42 Circuit Ricardo Tormo FOTO Lu...
Lorenzo Dalla Porta 48 y Marcos Ramírez 42 Circuit Ricardo Tormo FOTO Lu...

El Circuit Ricardo Tormo ha posat a la venda hui 10.756 noves localitats per al Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana, que se celebrarà en el termini de deu mesos, del 16 al 18 de novembre, per a tancar, com cada any, el mundial de Motociclisme.

Ixen a la venda entrades de la tribuna de recta, situada a continuació de l'edifici principal en la frenada de la primera corba. Així mateix, es durà a terme una ampliació que pràcticament duplica la capacitat de les tribunes taronja i groga.

Finalment es realitzarà una ampliació de la tribuna blava, en la qual un bon nombre de clubs de fans, motoclubs i grups es reuneixen per a veure l'última cita del mundial. Aquestes noves graderies supletòries es muntaran a partir de mitjans del mes d'octubre i la seua posada en servei no interferirà en l'activitat diària del Circuit.

A deu mesos per a la celebració del Gran Premi, el Circuit Ricardo Tormo ja ha tancat la venda del 51,5% del seu aforament normal. "Per això ens veiem obligats a avançar la posada a la venda de les noves entrades", ha indicat el director general del Circuit, Gonzalo Gobert, que s'ha mostrat segur que "enguany el Gran Premi tornarà a ser un èxit d'afluència d'espectadors. Però tot aquell que no se'l vulga perdre, ha de començar a pensar a comprar les entrades com més prompte millor, perquè a aquest ritme s'acabaran molt ràpidament".

Les primeres entrades es van posar a la venda durant el Gran Premi del passat any. L'afició ja va comprar en les taquilles de Xest prop de 15.000 entrades, tot un rècord des que en 2013 el Circuit Ricardo Tormo va estrenar la seua política de venda d'entrades durant tot l'any. Les noves entrades estan ja a la venda en la web del Circuit.

De les últimes cinc edicions del Gran Premi de la Comunitat Valenciana, en quatre s'ha penjat el cartell de "no hi ha bitllets" i en 2014 es va vendre prop del 95% de l'aforament.

El Campionat del Món de Motociclisme començarà el 18 de març a Qatar i finalitzarà, com cada any, en el Circuit Ricardo Tormo el 18 de novembre.

Destacats