El bus de Castelló a la platja impulsat pel Consell duplica el nombre de viatgers i sobrepassa els 126.000 usuaris aquest estiu

Guardar

VIV_Castello
VIV_Castello

La consellera d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, i l'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha mantingut una reunió de treball per a abordar la situació del transport públic en la ciutat i valorar algunes de les millores que ambdues institucions han engegat recentment. En la reunió també han participat el sotsdirector general de Transports de la conselleria, José Moltó, el subdirector de Mobilitat, Josep Llin, el regidor d'Ordenació del Territori, Mobilitat i Àrea Metropolitana, Rafa Simó, i el coordinador d'Urbanisme de l'Ajuntament de Castelló, Fernando Calduch.

En la trobada s'ha realitzat un balanç molt positiu de la iniciativa impulsat pel Consell en col·laboració amb l'Ajuntament de recuperar durant aquest estiu la línia d'autobús que realitza la connexió directa des de la plaça Borrull fins a les platges de la ciutat. Tal com ha explicat el regidor de Mobilitat, Rafa Simó, "aquesta línia ha sigut un gran èxit, ja que ha augmentat en més d'un 100% el seu nombre d'usuaris, de manera que si l'any passat van utilitzar aquest autobús 61.496 persones entre el 15 de juny i el 31 d'agost, aquest estiu han sigut 126.848 els usuaris d'aquest servei".

Donat el gran acolliment que ha tingut aquest servei directe fins a la platja, l'Ajuntament i la Conselleria han acordat la seua prolongació fins al pròxim 30 de setembre. Així, l'autobús del Grau des de la plaça Borrull i l'autobús sense transbord des de l'UJI fins a la platja de la Pineda seguiran prestant servei durant tot el mes.

La consellera María José Salvador ha mostrat la seua satisfacció per aquestes dades i ha avançat que ambdues institucions treballen ja de forma coordinada per a continuar millorant el servei de transport públic en la ciutat de Castelló. "Hem de reestructurar i optimitzar els recursos que tenim per a oferir el millor transport possible als veïns i veïnes de Castelló; i, de fet, ja estem treballant per a ampliar els serveis nocturns que ofereixen tant el TRAM com els autobusos" ha anunciat María José Salvador.

Per la seua banda, Amparo Marco ha agraït la labor que s'està realitzant des de la Regidoria de Mobilitat i des de la Conselleria per a potenciar l'ús del transport públic en la ciutat, i ha recordat altres mesures que s'han implantat en l'últim any com la millora dels horaris diürns i nocturns del transport urbà, TRAM i autobusos, i el reforç del servei durant les festes de la ciutat.

Per a finalitzar, Marque ha afirmat que "és important que tots els ciutadans i ciutadanes de Castelló puguen desplaçar-se sense haver d'agafar el seu cotxe i que es creu una xarxa de línies d'autobusos completa, eficient, i d'acord amb les necessitats dels ciutadans".

Arxivat a:

Destacats