Educació anuncia la licitació de les obres del Centre d'Educació Infantil i Primària Ramón y Cajal d'Anna

Guardar

La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport ha publicat en el DOCV l'anunci de licitació de les obres del Centre d'Educació Infantil i Primària Ramón y Cajal de la localitat valenciana d'Anna. El projecte està comprés en el Mapa d'Infraestructures Escolars, el qual té com a objectiu garantir infraestructures educatives de qualitat i acabar amb els barracons mitjançant una gestió transparent.

Es tracta de la construcció reposició d'aquest centre educatiu en el mateix solar en el qual actualment es troba, projecte per al qual la Conselleria ha previst un pressupost base de licitació de 5.260.077 euros. Les obres permetran la construcció de cinc unitats d'educació infantil i 9 de primària, amb una capacitat total de 350 alumnes, com també d'un gimnàs i menjador per a 150 comensals en dos torns.

El termini d'execució serà de 18 mesos a partir de la signatura de l'acta de comprovació del replanteig i les obres es realitzaran sobre un solar amb una superfície total de 7.869 metres quadrats.

L'ocupació en planta de l'edifici és de 2.332 metres quadrats, la superfície construïda total és de 3.588 metres quadrats i la superfície d'espais lliures exteriors és de 5.637 metres quadrats, en els quals se situen les pistes poliesportives, les zones de jocs, zones enjardinades, i aparcament. Quant a l'edificació, el nou edifici serà més gran que el ja existent, i constarà essencialment de dos cossos: un de perpendicular al carrer d'accés i un altre paral·lel a aquest.

La zona d'infantil estarà situada en la planta més alta, amb accés directe des del carrer Ramón y Cajal per a facilitar la mobilitat dels més xicotets, i tindrà una zona d'esplai infantil a la part davantera. En aquesta mateixa planta es troben el menjador i la cuina. Quant a l'edifici de tres plantes, estarà destinat fonamentalment a educació primària i tindrà tres nuclis de comunicació vertical i un ascensor.

Les empreses interessades han de presentar els sobres amb les seues propostes fins al 3 d'agost en el Registre General de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, situat a l'avinguda de Campanar, 32, de València. Es pot obtenir la documentació i més informació a través de la plataforma de contractació http://www.contratacion.gva.es

Arxivat a:

Destacats