Comencen els 60 tallers d'ocupació organitzats pel SERVEF per tota la Comunitat

Guardar

logo_servef
logo_servef

Els 60 tallers d'ocupació organitzats per la Conselleria d'Economia Sostenible, a través del Servei Valencià d'Ocupació i Formació en tota la Comunitat, han començat aquest divendres. Aquests tallers permetran que 1.100 persones accedisquen durant un any a un programa mixt d'ocupació i formació.

Els tallers es realitzen en un total de 57 municipis que rebran prop de 20 milions d'euros de subvenció de la Generalitat per a poder millorar l'ocupabilitat de les persones aturades, combinant la formació amb l'ocupació, mitjançant la realització d'accions formatives i la realització d'obres o la prestació de serveis d'utilitat pública o interés social.

Els beneficiaris d'aquests tallers són aturats, de com a mínim 25 anys i registrats en el SERVEF. S'ha donat prioritat als col·lectius de dones, especialment les víctimes de violència de gènere, les persones amb discapacitat, les persones en situació o risc d'exclusió social, les persones majors de 55 anys, les persones amb baixa qualificació i les persones en atur de llarga durada.

Els tallers d'ocupació del SERVEF donen resposta a una reivindicació històrica dels aturats i per primera vegada totes les persones que participen en ells obtindran un certificat de professionalitat que acreditarà la seua capacitació per al desenvolupament d'una activitat laboral identificable en el sistema productiu amb una durada de 12 mesos.

Arxivat a:

Destacats