Com matricular-te en les proves del B2 i C2 de valencià de la JQCV

El termini de matrícula serà telemàtic des de l'1 de setembre fins al 7 de setembre

Guardar

Un grup d'alumnes durant un examen
Un grup d'alumnes durant un examen
La Junta Qualificadora de Coneixements del Valencià (JQCV) obri demà dia 1 de setembre el termini d'inscripció per a realitzar les proves dels nivells B2 i C2 de valencià, que corresponen als antics nivells Elemental i Superior.D'aquesta manera, el termini de matrícula comença el dimecres 1 de setembre a les 10.00 hores i acabarà el pròxim 7 de setembre també a les 10.00 hores.

Calendari de les proves

Així, l'examen del B2 tindrà lloc el dia 13 de novembre a les 9 del matí. I aqueix mateix dia es realitzaran totes les proves de totes les àrees: comprensió oral, comprensió escrita, estructures lingüístiques, expressió escrita i també expressió oral.Mentre que les proves del C2 es duran a terme en dos dies diferents. El 6 de novembre, en horari de demà o vesprada segons el centre d'exàmens, es farà la prova d'expressió oral. I el 13 de novembre, a les 9.00 hores, la resta de proves, és a dir, les àrees de compressió escrita, expressió escrita i l'àrea d'estructures lingüístiques.

Com matricular-se

La inscripció als exàmens es fa de manera telemàtica a través d'un formulari que s'allotja en la pàgina web de la JQCV. Així, les persones interessades hauran de triar únicament un nivell i només una localitat on vulguen realitzar la prova.Una vegada finalitzat el formulari de preinscripció, es generarà un justificant on apareixeran les dades de l'aspirant, el nivell i la localitat que han seleccionat i un número d'inscripció.Com a novetat, enguany cada aspirant té un número d'inscripció que els permetrà participar en el sorteig del 10 de setembre i els resultats del qual (si s'ha obtingut o no plaça per a l'examen) es podran consultar en la pàgina web de la JQCV a partir del 14 de setembre.D'aquesta manera, aquelles persones que aconseguisquen plaça, tindran del 17 al 22 de setembre, tots dos inclosos, per a pagar les taxes corresponents de la prova, 20,40 € en el cas del B2 i 25,50 € el C2.

Arxivat a:

Destacats