Colomer ressalta que "la nova marca turística 'Ruta de la Seda Comunitat Valenciana' contribuirà a projectar-nos per tot el món"

Guardar

El secretari autonòmic de l'Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, ha ressaltat que la nova marca turística 'Ruta de la Seda Comunitat Valenciana' "contribuirà a projectar l'oferta turística de la Comunitat Valenciana entorn de la indústria sedera per tot el món".

Colomer ha realitzat aquestes declaracions durant la presentació de la marca turística 'Ruta de la Calma Comunitat Valenciana' que s'ha celebrat en el Centre de Turisme de València i on ha comparegut acompanyat pel dissenyador de la marca, Juan Martínez.

Durant la presentació, el secretari autonòmic ha assenyalat que "aquesta marca ens porta directament al cor de la nostra història, del nostre patrimoni i dels valors de l'hospitalitat sense els quals és impossible entendre el turisme a través de la Ruta de la Seda".

Així mateix, Francesc Colomer ha posat l'accent que la Ruta de la Seda "és una obra coral de la societat valenciana, una manera de reivindicar el nostre valor, la nostra jerarquia i rellevància en el món" i ha afegit que "per tant, la responsabilitat institucional, civil i col·lectiva per a fer el pas que ens mereixem els valencians per a ser rellevants en el món.

A més, el responsable de Turisme ha recordat "les diferents actuacions que l'Agència Valenciana del Turisme està duent a terme per a valorar la tradició sedera de la Comunitat Valenciana i configurar una oferta turística atractiva, on destaca la creació de la marca turística però també altres accions, com l'inventari de recursos turístics existents a la Comunitat vinculats a la tradició sedera".

Colomer ha incidit que aquest inventari "està patrocinat des de l'Agència Valenciana del Turisme en col·laboració amb la Universitat de València i diferents actors que estem implicats en aquesta causa comuna".

Per al secretari autonòmic, "impulsar la Ruta de la Seda ens projectarà per tot el món però també servirà per a vertebrar la geografia, la societat, la realitat i el territori valencià".

Finalment, Colomer ha assenyalat que "el treball que s'ha realitzat des de l'Agència Valenciana del Turisme en col·laboració amb altres entitats ha sigut el punt d'arrencada", al mateix temps que ha explicat que "la Ruta de la Seda té una gran projecció de futur com a producte turístic perquè ha vingut per a quedar-se".

Marca Ruta de la Seda Comunitat Valenciana

L'Agència Valenciana de Turisme ha encarregat al dissenyador Juan Martínez la creació d'una nova imatge gràfica per a la Ruta de la Seda amb segell valencià. Una imatge corporativa per a una nova ruta que pretén unificar aquells monuments centrals que van ser referències durant diversos segles i van convertir a la capital del Túria en un centre econòmic i cultural. Edificis com la Llotja de la Seda, el Mercat Central, el recentment restaurat Col·legi d'Art Major de la Seda o la Fàbrica Garín de Montcada.

La identitat, dissenyada per l'estudi Martínez Branding, combina un símbol, dissenyat a partir d'un motiu floral recollit en un teixit del segle XVIII i una tipografia del 2013 inspirada en els tipus del S.XVI - La Portrait, de Berton Hasebe- l'estil de la qual recorda als gravats originals que encara avui poden trobar-se tant en la Llotja de la Seda com en el Col·legi de l'Art Major.

Ací podeu vore el vídeo promocional.

Destacats