Colomer destaca en Fitur la ferma aposta de la Generalitat per impulsar els festivals

Guardar

pres_musix_fitur
pres_musix_fitur

El secretari autonòmic de l'Agència Valenciana de Turisme, Francesc Colomer, ha presentat aquesta setmana en la Fira Internacional de Turisme (Fitur) la nova marca de festivals, Mediterranew MUSIX, al costat del president de la Federació d'Oci, Turisme, Joc, Activitats Recreatives i Indústries Afins a la Comunitat Valenciana (Fotur), Víctor Pérez.

Colomer ha ressaltat l'aposta de la Generalitat per l'"impuls de turisme de festivals amb diferents iniciatives com elevar a la categoria de Bé d'Interés Cultural els grans festivals en l'esborrany que ja és un avantprojecte de Llei de Turisme, Oci i Hospitalitat".

Així mateix, ha recordat que la Comunitat Valenciana "és la terra de les 2.000 bandes de música". "Per açò la música la portem en l'ADN, i això enllaça amb el que representen els festivals", ha indicat, i ha agregat que els festivals "són cultura i turisme, i són un producte important que hem d'impulsar".

Així mateix, el responsable de Turisme ha apostat per treballar per a potenciar aquest producte turístic. "Hem de generar espais de coordinació, d'empatia i d'interlocució correcta", ha indicat, agregant després que a la Comunitat Valenciana "hi ha nombrosos festivals i ganes per apostar per la qualitat dels festivals, encadenats a la ciutat, al territori, al respecte i a la idiosincràsia del que som com a poble".

Arxivat a:

Destacats