Catalá (PP): "Amb Ribó, València s'està convertint en la capital de la provisionalitat i de les frikades"

El PP alerta que el carril bici projectat en Pérez Galdós no compleix les mesures de seguretat recomanades per la DGT i suposarà un nou perill per a ciclistes

Guardar

catala-pp
catala-pp

La portaveu del Grup Municipal Popular, María José Catalá, ha lamentat que València s'estiga convertint en la "capital de la provisionalitat i de les frikades" vistes les últimes actuacions del govern de Ribó i PSPV.

"Ahir van presentar el nou projecte de Pérez Galdós i, de nou, és provisional. L'equip municipal es gastarà un milió d'euros per a alguna cosa que no serà definitiva i que, damunt, pot suposar un perill per als ciclistes, ja que el carril bici només és d'1 metre i no segueix les recomanacions de seguretat que marquen 1,5 m", ha assenyalat la portaveu.

Catalá ha insistit que el problema "de nou és la falta de visió de conjunt i de futur de l'esquerra. No tenen un projecte clar, van a colp d'actuacions lletges que estan costant una dinerada als valencians".

En aquest sentit, ha recordat que en la Plaça de l'Ajuntament Ribó s'ha gastat també 1,2 milions d'euros per a fer una plaça "horrible" i ara s'han vist obligats a gastar-se més de 8,6 milions en l'actuació definitiva.

"Tanquem una setmana de despropòsits. És una vergonya que el PSPV claudique de nou davant Ribó i estiga disposat a col·locar un monòlit del 15M en la Plaça de l'Ajuntament. Queda demostrat que no governen per a tots sinó només per als seus votants", ha assenyalat Catalá.

Finalment, la portaveu ha reclamat al govern municipal que se centre en el veritablement important com són les polítiques per a generar llocs de treball i les mesures per a alleujar les factures de les famílies com són la baixada d'impostos.

Destacats