Canal 9 ja té nou nom: "À."

Guardar

RTVVexecutada
RTVVexecutada

Este dimecres per fi s'ha conegut el nom triat per a la renovada Canal 9. Finalment el nom escollit ha sigut "À.". Segons el Consell Rector, "La lletra A està inclosa en el nom de les tres províncies que integren la Comunitat Valenciana". A més, "La A, és la primera lletra de l'abecedari, és l'inici, començar des de zero, inaugura alguna cosa nova." També han considerat que esgotat el criteri dels nombres, s'ha escollit la primera lletra. Per últim, " l'accent obert, la à tònica en valencià és un tret característic de la nostra llengua."

En concret el projecte guanyador ha sigut el de l'agència Aftershare, la coneguda empresa de publicitat de Risto Mejide. El nou canal es llegirà com "A punt". Així ja està el tret d'eixida per a tornar a tindre un nou canal autonòmic de televisió i ràdio a la nostra Comunitat Valenciana.

500 places, dos canals de televisió i dos emissores de ràdio. Estes són les xifres i la persona que es trobarà al capdavant, Empar Marco. Ara sí que comença el compte enrere.

Arxivat a:

Destacats