Calero s'inclina per "la pedagogia" i "no generalitzar el tancament dels locals d'oci nocturn"

Guardar

fotonoticia_20200714114312_1920
fotonoticia_20200714114312_1920

La delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Gloria Calero s'ha mostrat partidària de fer "molta pedagogia i sancionar de veritat a qui calga sancionar, però no generalitzar el tancament dels locals d'oci nocturn".

Així ho ha manifestat aquest divendres en ser preguntada pels mitjans per la seua postura sobre el tancament d'oci nocturn a la ciutat de València. "Si no hi ha salut ni hi ha economia no hi ha turisme", ha afegit Calero.

La delegada ha apel·lat a la "responsabilitat individual dels joves o menys joves" i ha observat que "la pandèmia, ara mateix, està actuant en un altre focus que no era el del principi, els rebrots s'estan produint ara en persones de menys de 40 anys".

RESPONSABILITAT INDIVIDUAL

"Jo crec que cal controlar els llocs d'oci nocturn però cal insistir molt a fer pedagogia, si tanquem solament, se'ns asseuran en totes les places, en tots els parcs, en tots els passejos marítims, en l'arena... això ha d'anar en una actuació conjunta, sancionar sí, però sobretot depenem de la responsabilitat individual", ha asseverat Calero.

Segons ha indicat, "cadascun ha de ser conscient del que té i no ha de fer" i ha remarcat que "les autoritats competents decidiran quina és la millor opció".

A més, la delegada del Govern es reunirà aquest divendres amb els diversos agents implicats en el compliment del decret llei del Consell que regula les sancions per no seguir la normativa sanitària. "Ens asseurem per a, entre tots els que estem implicats, coordinar les actuacions", ha destacat.

"Si cadascun va pel seu costat, la cosa no funciona, la Generalitat té molt interés en aquesta coordinació i jo des que he arribat ací estic intentant que hi ha una bona coordinació entre totes les forces de seguretat de l'Estat", ha conclòs.

Destacats