Arranca la prolongació de les andanes de Roca Cúper i Albuixec per a la implantació de l'ample estàndard

L'obra afectarà la connexió ferroviària entre València i Castelló

Guardar

Vías tren
Vías tren

Adif ha iniciat aquest dimarts els treballs de millora i prolongació de les andanes de les estacions de Roca Cúper i Albuixec (València), pertanyents a la línia de Rodalia C-6, amb una duració aproximada de tres mesos.

Dins del projecte es prolongaran les andanes fins a 200 metres i s'adequaran les seues dimensions a les especificacions per a la implantació de l'ample estàndard en la segona via en el tram València-Castelló.

Les actuacions en les dues estacions se centren principalment en la prolongació a 200 metres, mantenint com a mínim cent metres d'andana útils en cada via durant l'execució, detalla el gestor ferroviari en un comunicat.

Al mateix temps, en l'extrem de les andanes es col·locarà nou paviment de formigó i bandes d'aproximació per a la identificació de la zona de seguretat per a persones amb discapacitat visual.

L'execució està planificada en horari nocturn en dues fases, amb la intenció de no afectar el trànsit ferroviari. Aquestes obres podran ser cofinançades pel mecanisme 'Connectar Europa' (CEF).

Destacats