Alacant acollirà la pròxima edició de Focus Innova Pyme amb un clar protagonisme de l'empreniment europeu

[ca:]Desenvolupament sostenible, economia social i les oportunitats a Europa i Iberoamèrica són les prioritats temàtiques d'aquesta edició[:]

Guardar

A partir d'enguany hi haurà un únic esdeveniment Focus Innova Pyme Comunitat Valenciana que se celebrarà cada any en una província

En les pròximes setmanes es produiran noves reunions tècniques per a definir la possible ubicació de celebració, el pressupost i els ponents, a més de les entitats patrocinadores i les empreses participants

La pròxima edició de la macrojornada Focus Innova Pyme Comunitat Valenciana se celebrarà el pròxim mes de novembre a Alacant atenent al compromís del conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, de donar un fort impuls a la vertebració territorial per a activar l'ecosistema innovador en totes les comarques industrials de la Comunitat.

Una altra de les novetats d'aquesta edició és el protagonisme que Europa va a tenir en les activitats, seminaris i tallers que es van a organitzar per a aquest dia on també hi haurà una aposta clara pel desenvolupament sostenible, el foment i difusió de l'economia social i les oportunitats a Iberoamèrica.

Aquestes idees es van acordar durant la reunió en l'Agència de Desenvolupament Local d'Alacant a la qual van assistir el director general d'Economia, Empreniment i Cooperativisme, Francisco Álvarez, la regidora d'Ocupació i Desenvolupament Local de l'Ajuntament d'Alacant, Sonia Tirado i la sotsdirectora general d'Economia Sostenible i Emprendiment, María José Ortolá.

"Volem que Alacant siga punt de trobada d'emprenedors europeus i epicentre de noves iniciatives innovadores, de noves idees i d'intercanvi de sinergies per a empreses i emprenedors", ha assenyalat el conseller Rafa Climent.

"Des de la Conselleria dEconomia Sostenible volem donar-li a la macrojornada Focus Innova Pyme una visió de conjunt, únic, i no fer un esdeveniment demprendiment a València, un altre a Alacant i un altre a Castelló com es feia abans" ha afegit Climent.

En aquest sentit, el responsable d'Economia ha assenyalat que des de l'organització s'ha decidit que a partir d'enguany cada edició es farà en una província. Enguany a Alacant, el pròxim serà Castelló i al següent a València".

Per la seua banda, la regidora d'Ocupació i Desenvolupament Local, Sonia Tirado, ha destacat "l'esforç que realitza el nou govern del canvi, i, particularment la Conselleria dEconomia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per descentralitzar i territorialitzar aquest esdeveniment".

Punt de trobada d'emprenedors

Focus Innova Pyme reunirà a Alacant als representants dels agents de suport als emprenedors de la Comunitat Valenciana així com a membres de la Comissió Europea.

Enguany, com en l'edició anterior, es va posar l'accent principalment en la qualitat de les activitats, totes elles enfocades a pymes innovadores,empreses de recent creació que necessiten col·laborar o cercar noves idees, a empreses consolidades que cerquen finançament, a emprenedors que volen desenvolupar una idea de negoci, a entitats i institucions que representen serveis a les pyme i a emprenedors.

En les pròximes setmanes es produiran noves reunions tècniques per a definir la possible ubicació, el pressupost, els ponents, a més de les entitats patrocinadores i empreses participants.

Arxivat a:

Destacats