Turisme rellança la 'Targeta València ON' per a incentivar el consum entre residents

La Diputació, a través de València Turisme i Visit València, de l'Ajuntament de València, impulsen la 'Targeta València ON' per a fomentar que els residents consumisquen turisme tant en la ciutat com en la resta de la província

Guardar

Cartell de la 'Targeta València ON'
Cartell de la 'Targeta València ON'

València torna a posar en marxa una targeta gratuïta de promocions i descomptes perquè els residents s'animen a realitzar activitats turístiques i consumisquen aquelles propostes que, tradicionalment, consumeixen les persones que visiten el territori. "València ON" és una targeta virtual, que haurà de descarregar al telèfon mòbil i està disponible tant per a Android com per a IOS.

Jordi Mayor, diputat de Turisme de la Diputació de València, ha manifestat que esta iniciativa "suma esforços en benefici del turisme de proximitat i generarà nous prescriptors del turisme al nostre territori, que seran els mateixos residents de la província que gaudisquen de les experiències i productes turístics oferits als municipis i a la ciutat, mitjançant la utilització de la targeta València ON".

Emiliano García, regidor de Turisme de l'Ajuntament de València i president de Visit València, ha destacat que "es tracta d'una targeta amb la qual pretenem, d'una banda, impulsar el consum de proximitat i convertir-nos en suport al comerç i l'oferta turística local; d'altra, que els residents puguen descobrir tot el que ofereix, no només la ciutat sinó també, la província. Descobrir allò que ofereixen els nostres barris, les seues tradicions, els seus establiments més emblemàtics... suposa sens dubte una oportunitat per a valorar la nostra identitat i sentir-nos orgullosos d'allò que som i tenim".

S'han adherit a la "Targeta València ON" un total de 165 establiments, 98 de la ciutat de València i 67 en municipis com Ademuz, Benagéber, Bocairent, Carcaixent, Chelva, Cofrentes, Cullera, Gandia, Montroi, Requena, Utiel o Sueca. En total, establiments de 30 municipis.

Entre les propostes que podem trobar destaquen activitats nàutiques, com baptismes de busseig o experiències nàutiques amb velers i motos d'aigua, visites guiades per barris, pobles i cellers, visites a museus, activitats de turisme actiu com rafting, allotjaments, compres de productes tradicionals com per exemple ventalls, artesania o producte gastronòmic, entrades de teatres, lloguer de bicicletes, experiències gastronòmiques o spas, entre altres.

La targeta es llança durant la temporada d'estiu, es mantindrà activa durant els mesos de 2022, i compta amb noves funcionalitats com la proposta d'ofertes més pròximes a la ubicació de l'usuari a través de geolocalització.

Arxivat a:

Destacats