Miramar estrena la seua nova piscina municipal finançada per la Diputació

El president Toni Gaspar, l'alcaldessa del municipi, Pilar Peiró, i el diputat d'Hisenda, Vicent Mascarell, visiten el nou recinte construït gràcies al Pla d'Inversions de la Diputació

Guardar

Pilar Peiró i Toni Gaspar
Pilar Peiró i Toni Gaspar

El president de la Diputació de València, Toni Gaspar, ha visitat la nova piscina municipal de Miramar, una vegada finalitzades les obres de construcció del recinte, que s'han dut a terme a través del Pla d'Inversions de la corporació provincial. Durant la visita, Gaspar ha estat acompanyat per l'alcaldessa de la localitat de la Safor, Pilar Peiró, i pel diputat d'Hisenda, Vicent Mascarell.

Divendres que ve 17 de juny, a les 20 hores, tindrà lloc una festa d'inauguració oberta a tota la ciutadania del municipi, i serà a partir del dissabte 18 quan es podrà fer ús de les instal·lacions, que romandran obertes fins a l'11 de setembre, en horari d'11 a 14 hores i de 17 a 20 tots els dies. El nou complex aquàtic està situat al Centre Esportiu ‘El Molí’.

L'actuació, que ha suposat una inversió de 370.000 euros, inclou una piscina semiolímpica de 25 metres de longitud per 20 metres d'ample, piscina infantil, edifici amb vestuaris habilitat amb dutxes i canviadors per a persones amb mobilitat reduïda, espai per a socorristes, infermeria amb desfibril·lador i 950 metres quadrats de zones verdes i para-sols.

Inversions a Miramar

A través del Pla d'Inversions 20-21, dins del qual s'emmarca este projecte, la Diputació de València ha destinat a Miramar un total de 483.774 euros. Pel que fa al nou Pla d'Inversions 22-23, la xifra que correspon a Miramar apuja als 486.765 euros.

Cal afegir a això la quantitat corresponent al Fons de Cooperació de 2022, que en el cas de la localitat de la Safor suma un total de 240.000 euros.

Destacats