Les obres interrompran la circulació dels trens de la línia C1 de Renfe entre Silla i Gandia

Els aturs també es produiran en els trens Intercity entre Madrid i Gandia entre el 17 i el 19 de juny i Renfe ofereix un servei d'autobús alternatiu

Guardar

Un tren de Renfe Cercanías - Valencia
Un tren de Renfe Cercanías - Valencia

Renfe ha anunciat talles en la circulació de trens entre el 17 i el 19 de juny amb motiu de les obres de millora que s'escometran durant aqueixes tres jornades. Así, la interrupció de la circulació de trens afectarà a dos serveis: la línia C1 de Rodalies entre València i Gandia; i els trens Intercity entre Madrid i Gandia.

En concret, els aturs en la circulació es produiran des de la mitjanit del dia 17 de juny fins a les 5 hores de la matinada del dia 19. Així, els treballs de millora se centraran a instal·lar un sistema de control, comandament i senyalització i nous equipaments de gestió del tràfic en la línia Gandia-Silla amb l'objectiu de permetre circular en tots dos sentits sense haver d'establir cap dispositiu especial.

Pla alternatiu de transport per carretera

Els dies 17, 18 i la matinada del 19 de juny la circulació es pararà per complet entre Silla i Gandia, per la qual cosa Renfe possibilitarà el desplaçament de viatgers entre aquestes dues localitats per autobús i aquests seran els horaris i les parades establides per a l'autobús.

En total, hi haurà dos autobusos: un directe entre Silla, Cullera i Gandia; i un altre que farà parada en totes les estacions intermèdies. No obstant això, la circulació de trens de la C1 no patirà cap afecció al tràfic entre València Nord i Silla, per la qual cosa aquest trajecte des de Silla fins a València es realitzarà amb normalitat amb tren.

En el cas del servei de trens Intercity de llarga distància que uneixen Madrid amb Gandia, el dissabte 17 i diumenge 18, hi haurà transbord per carretera des de València Joaquín Sorolla fins a Cullera i Gandia. En aquest cas, serà l'IC Madrid Chamartín 12.10 - Gandia 15.40, que arribarà a València Joaquín Sorolla a les 14.22 i eixirà un bus cap a Cullera i Gandia, que arribarà a les 15.45 i 16.00 respectivament.

En sentit Madrid, el bus eixirà de Gandia a les 18.30 i a Cullera a les 18.45 i arribarà a les 19.50. L'eixida de l'Intercity a Madrid serà a les 20.12 hores.

 

 

 

Destacats