Gandia anticipa les Festes de Sant Antoni del Grau amb una Gala Màgica

La Gala Màgica serà el tret d'eixida per a les Festes de Sant Antonio del Grau a Gandia

Guardar

Roda de premsa de les Festes de Sant Antoni el Grau
Roda de premsa de les Festes de Sant Antoni el Grau

Gandia es prepara per a les Festes de Sant Antoni del Grau, que se celebraran aquest finde setmana, del 27 al 28 de gener. La crema de la foguera o la benedicció d'animals són algunes de les actuacions més famoses de la festa, però hi ha una que avança l'inici de la festivitat del sant: la Gala Màgica.

La Gala començarà a les 12:00 h en el saló d'actes del Grau i estarà protagonitzada pels mags Juan Villaroya, Toni Calero i Magic Hugo. Per a assistir, el públic pot comprar les entrades a partir de les 11:30 h en les taquilles del teatre i en els diferents col·legis del Grau i en el casal de la Falla Sant Nicolau Mosquit.

Tal com ha explicat l'escriptora Adriana Serlik, el preu de les entrades són de 5 euros per als adults, i de 3 per als xiquets. A més, Serlik ha recalcat que tot el que es recapte de la venda dels tiquets per a la Gala es destinarà a l'associació Aspanion, una organització que dona suport als pares, mares i menors afectats.

Després de la Gala, a les 18:30 h, el porrat continuarà amb l'actuació del grup musical 2x1 amb entrada gratuïta. Després d'això, la cercavila del Grup de Dolçainers i Tabalers del barri i el repartiment de dolços i mistela, es procedirà la crema de la foguera en honor al sant en l'avinguda de la Pau.

Gala Màgica
Gala Mágica de Gandia
 

Horari del diumenge 28

Per la seua banda, del diumenge 28, començarà amb una missa en honor a Sant Antoni en l'església de Sant Nicolau, a les 10.00 h. Una vegada acabada, en la plaça del Garbí tindrà lloc la tradicional benedicció d'animals perquè després, les associacions del districte inauguren el seu mercat dotat d'animació musical i jocs infantils, en un no parar que durarà des de les 11:00 h a les 14:30 h.

Destacats