Les Escoles d'estiu Biblioteques Gandia visiten l'exposició "Quino. Mafalda y mucho más"

Guardar

Exposició “Quino. Mafalda y mucho más” (Àlex Oltra)
Exposició “Quino. Mafalda y mucho más” (Àlex Oltra)

Els xiquets i les xiquetes de la Biblioteca Benipeixcar-Raval i la Biblioteca del Grau, participants de la primera edició de les Escoles d'estiu Biblioteques Gandia, van visitar ahir dijous l'exposició "Quino. Mafalda y mucho más" a la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós.

A la mostra han pogut conéixer l'humor de Quino a través dels seus personatges, especialment el de Mafalda. Com cada dijous els participants realitzen una eixida i ha estat triada aquesta activitat atés que durant la setmana han estat treballant diferents autors i autores i les seues obres.

Aquesta activitat, emmarcada dins del programa Corresponsables, està promoguda per la Xarxa de Biblioteques de Gandia i l'Àrea d'Igualtat per tal d'oferir activitats gratuïtes adreçades a xiquets i xiquetes de Gandia d'entre 6 i 12 anys. Les biblioteques adscrites a la iniciativa han estat Benipeixcar, el Raval i el Grau.

"L'objectiu és afavorir el seu benestar físic i emocional, la seua socialització i facilitar la conciliació de les famílies de Gandia", ha destacat Liduvina Gil, regidora delegada de l'IMAB. A més, l'edil ha assenyalat que es tracta d'un programa molt divers que "pretén donar a conéixer la història i les tradicions, la natura, els valors de la diversitat, els oficis...".

L'Escoles d'Estiu, que ha tingut molt bona acceptació per part de les famílies i els infants, estarà fins al 31 d'agost i està valorant-se donar-li una continuïtat per a les pròximes vacances estivals.

Arxivat a:

Destacats