El Cuponazo de l'ONCE reparteix premis de 2,4 milions d'euros a Gandia

En total, la venedora de l'ONCE Lilliam Montoya Osorio va vendre 60 cupons premiats en el sorteig del passat divendres 23 de juny

Guardar

Lillian Montoya, venedora de l'ONCE, en el seu lloc de treball a l'Hospital Comarcal de Gandia
Lillian Montoya, venedora de l'ONCE, en el seu lloc de treball a l'Hospital Comarcal de Gandia

Gandia s'ha convertit aquest cap de setmana en una de les ciutats més agradaciadas d'Espanya, ja que el sorteig del Cuponazo de l'ONCE ha regat la capital de la comarca de La Safor amb 2,4 milions d'euros. En concret, ha sigut el sorteig que es va realitzar divendres passat 23 de juny coincidint amb la Nit de Sant Joan.

Van ser 60 cupons, premiats amb 60.000 euros, els que va repartir la venedora Lilliam Montoya Osorio que des de fa nou anys ven cupons a les portes de l'Hospital Comarcal Franscesc de Borja de Gandia. "Quan em compren els productes ONCE em solen dir 'a veure si hui em dónes una alegria' i eixe dia va arribar divendres passat amb aquesta pluja de premis", explica la venedora.

Així, els agraciats amb els cupons premiats (hi ha 134 guanyadors del premi gran cada divendres) van encertar les cinc xifres que atorga 40.000 euros a cada cupó. "Els meus principals clients són els familiars dels pacients i el personal sanitari. Per a mi és una gran alegria que aquest premi estiga repartit entre els qui cuiden a persones amb problemes de salut", declara Lilliam que va repartir 2,4 milions d'euros en premis divendres passat.

El 'Cuponazo' de l'ONCE ofereix tots els divendres, per tres euros, un premi a les cinc xifres i sèrie de 6 milions d'euros. A més, es poden guanyar 134 premis de 40.000 euros a les 5 xifres del número premiat. I, amb el nou model de "pels costats pots ser guanyador", premi de 500 euros a les quatre primeres i a les quatre últimes xifres; 50 euros a les tres primeres i a les tres últimes xifres; 6 euros a les dues primeres xifres i dues últimes; i reintegrament de 3 euros a la primera xifra (primer reintegrament) i a l'última xifra (segon reintegrament).

 

Destacats