Beniopa presenta les seues festes patronals 2023

Comencen el dissabte 15 de juliol, i conclouen el dimecres 26 amb la Festa de la Mare de Déu

Guardar

Presentació de les festes de Beniopa. Foto: Àlex Oltra
Presentació de les festes de Beniopa. Foto: Àlex Oltra

El nou president de la Junta de Districte de Beniopa, Jesús Naveiro, acompanyat del tècnic del departament de Política Festiva, Juanjo Reig, i la representant de la Comissió de festes de Beniopa, Mari Carmen Sánchez, han presentat aquest matí les festes patronals de Beniopa de l'any 2023.

«Com a nou president de la Junta de Districte de Beniopa, enguany tinc el gust de viure les meues primeres festes amb aquest càrrec i tinc moltes ganes i il·lusió. El meu agraïment i suport a la comissió de festes per l'esforç i dedicació amb el qual ha treballat tot l'any aconseguint que el programa d'activitats siga un punt de trobada per a festers i festeres», ha expressat Naveiro.

Com cada any, la programació comença el dissabte 15 de juliol amb la cavalcada dels festers, el posterior sopar de germanor i el tradicional correfocs. Hi haurà discomòbil per a animar la festa.

El diumenge 16 de juliol tindrà lloc un acte, en aquest cas la XX campanya de concerts d'intercanvis musicals. I ja la setmana que ve, el divendres 21 tindrà lloc l'acte de lliurament del premi del VI Certamen de Poesia de Beniopa Pare Miret 2023, amb actuacions musicals.

A continuació el dissabte 22 arriba la festa de la Magdalena, el diumenge 23 la festa de Sant Lluís, el dilluns 24 la festa del Sagrat Cor de Jesús, el dimarts 25 el Santíssim Crist d'Empar i el dimecres 26 de juliol, com a fi de festa, la festa de la Mare de Déu amb la mascletà final.

Tot això, amb activitats per a totes les edats i molt variades com a jocs d'aigua, cercaviles, focs d'artifici, esmorzars, processons o espectacles musicals.

«Us convidem, a partir de demà, a gaudir d'aquestes festes amb totes les activitats que s'han programat perquè tant aquest cap de setmana com el que ve, amb els dies grans, es puga fer poble i passar-ho d'allò més bé», ha afegit Sánchez.

Per part seua, el tècnic ha destacat els actes culturals previstos, com són «el festival de bandes que tindrà lloc el diumenge 16 de juliol i el Certamen de Poesia de Beniopa Pare Miret el divendres 21 de juliol». A més, ha informat d'un canvi d'ubicació. Els sopars i les revetles es faran al carrer Meravelles (al costat del barranc) «per a millorar la integració de les dues parts de Beniopa», ha conclòs Reig.

Destacats