Arriba la II Fira del Motor d'Ocasió a Gandia

El consistori de Gandia ha preparat una jornada especial per a aquest cap de setmana amb més de 200 vehicles exposats

Guardar

Venta de cotxes
Venta de cotxes

Gandia viurà de nou una edició de la Fira del Motor d'Ocasió. Es tracta de la segona fira que se celebrarà els dies 25, 25 i 26 de novembre en el passeig Marítim, més específicament, entre els carrers Navegant i Cullera. Així ho ha presentat aquest matí en roda de premsa la regidora delegada de Comerç, Elena Moncho, acompanyada per Víctor Moll i Salvador Pardo. Aquesta nova oportunitat es presenta com a il·lusionant per a l'Ajuntament de Gandia, qui va collir grans registres en la primera versió. En aquesta, participaran 12 concessionaris que exposaran més de 200 vehicles adaptats a totes les necessitats, a més d'uns preus competitius i que tenen en compte tots els tipus de butxaca de les persones, afigen les fonts consistorials.

Moncho afirma que el lloc en la platja és perfecte per a exposar els cotxes, ja que és un pas per a les persones molt ample i que té molt bona visibilitat. "A més, permet que tots els que ens visiten per primera vegada coneguen la nostra platja i la dinamitzen en els mesos que hi ha menys acostament turístic", assegura l'edil.

Fira d'Ocasió en Gandia

Fira d'Ocasió a Gandia

La regidora de Comerç ha asseverat que l'objectiu d'aquesta nova edició és assentar-se en el territori i poder transportar-la a les comarques veïnes, ja que l'anterior fira va ser un èxit en vendes i visitants de la ciutat i de les zones limítrofes, per la qual cosa l'Ajuntament voldrà repetir un any més.

Els representants de les signatures dels vehicles d'ocasió i professionals del sector, Víctor Moll i Salvador Pardo s'han mostrat agraïts el departament de Comerç consistorial per la iniciativa i per l'interés que presenta el mercat d'ocasió en els veïns. Així mateix, es mostren optimistes en l'oferta de tot tipus de vehicles i pressupostos per a tots aquells que es vulguen acostar a comprar-se un vehicle.

Destacats