Ana Mena, cap de cartell dels concerts de la Fira i Festes de Gandia 2023

L'artista actuarà el 29 de setembre en el parc Ausiàs March i Depol i el dj de Gandia Pablo Mas completaran el cartell

Guardar

La cantant Ana Mena. Imatge: Perfil de Facebook d'Ana Mena
La cantant Ana Mena. Imatge: Perfil de Facebook d'Ana Mena

La cantant malaguenya Ana Mena encapçalarà el cartell dels concerts de la Fira i Festes de Gandia enguany 2023. Així, serà el pròxim 29 de setembre quan l'artista puge a l'escenari del Parc Ausiàs March per a fer vibrar a la ciutadania al ritme de 'A un paso de la luna', LAS 12', 'Quiero decirte' o 'Música Ligera', els últims llançaments de la cantautora que ja ha aconseguit un triple disc d'or i acumula 1,3 milions de seguidors en Instagram.

Però Ana Mena no serà l'única artistes que puge a l'escenari el pròxim 29 de setembre, ja que l'Ajuntament de Gandia ha anunciat que el cartell estarà completat pel cantant Depol i el dj de Gandia Pablo Mas. Les tres actuacions es realitzaran el pròxim divendres 29 de setembre a partir de les 23 hores i la ubicació escollida és el Parc Ausiàs March de Gandia (situat en l'avinguda d'Alacant, 70).

Les entrades ja estan a la venda i es poden adquirir de forma anticipada en la web de Crash Music a partir de 20 euros. Ana Mena, Depol i el dj Pablo Mas són els primers confirmats dels concerts de la Fira i Festes de Gandia, no obstant això, no seran els únics que protagonitzen els esdeveniments musicals durant aqueixos dies en la ciutat.

Precisament, la regidora de Cultura, Balbina Sendra, va anunciar durant la roda de premsa de presentació d'aquest concert que seran en els pròxims dies quan es desvetlen els cartells de les pròximes actuacions musicals en directe que tindran lloc durant el mes de setembre en la ciutat.

"El nostre objectiu és continuar consolidant un model de Fira i Festes de proximitat, participativa, on el ciutadà és el protagonista del carrer. Un model que després la pandèmia s'ha potenciat i que cada vegada consolida nous espais i formats. Esperem que l'edició d'enguany siga una de les millors i que puga atraure persones de tota la comarca i de la comunitat", va declarar José Manuel Prieto, alcalde de Gandia.

 

Destacats