L'alcalde de Fuenterrobles denuncia haver patit una agressió homòfoba amb insults i punyades

El primer edil ja ha denunciat a la Guàrdia Civil l'agressió física i verbal al crit de "mariconazos", "marietes de merda" i "l'alcaldessa"

Guardar

El alcalde de Fuenterrobles denuncia una agresión homófoba con insultos y puñetazos
El alcalde de Fuenterrobles denuncia una agresión homófoba con insultos y puñetazos

Adrián Álvarez, alcalde de la localitat de Fuenterrobles (La Plana d'Utiel-Requena), ha denunciat a través del seu perfil en la xarxa social Facebook haver patit una agressió física i verbal en ple carrer. Els fets sucederon ahir dilluns 31 de juliol quan Álvarez, alcalde d'Esquerra Unida, va entrar el seu negoci amb la seua parella i una dona va començar a proferir-los a tots dos insults de caràcter homòfob.

"Tinc la necessitat de fer públic que desagradablement ahir ens va tocar viure una agressió homòfoba". Així comença la publicació en les xarxes socials en la qual l'alcalde denuncia l'agressió patida en les últimes hores. Tal com manifesta Álvarez, la presumpta agressora els va cridar "mariconazos", "maricones de merda" i "la alcaldesa".

Álvarez explica que en veure'ls arribar al seu negoci, la dona "va entrar en còlera" i en mostrar-se ells indiferents, es va posar davant d'ells i li va donar a ell una punyada en la mandíbula i un altre a la seua parella en el cap, "trencant-li les ulleres". Després d'això, el primer edil i la seua parella es "van llevar de damunt" a la dona, que va caure a terra. La gent es va aproximar i va començar a dir que ells l'havien agredida. "Afortunadament va haver testimonis", relata l'alcalde.

"Nosaltres estem bé, amb el part de lesions i la denúncia realitzada en la Guàrdia Civil esperem que es faça justícia i que tot el pes de la llei caiga sobre aquest tipus de gent que es creu amb el dret d'agredir a un altre sense cap objecció", afig en el seu compte de Facebook.

"Moltes gràcies a tots els que ens heu escrit per a manar-nos els vostres ànims. Això ens fa cada dia més forts i ens reafirma en la idea que cal continuar lluitant per mantindre els nostres drets i llibertats i acabar amb la xacra de merda de l'odi", finalitza l'alcalde en la publicació.

 
Destacats