El xef internacional José Andrés confessa a les xarxes estar meravellat per la interpretació de "Chimo" a Ontinyent

El conegut cuiner comparteix a les seues xarxes socials el vídeo municipal de la interpretació conjunta de la marxa mora, que supera ja les 280.000 reproduccions

Guardar

Entrada de Bandes d'Ontinyent
Entrada de Bandes d'Ontinyent

El conegut xef internacional José Andrés ha mostrat públicament la seua admiració per la interpretació conjunta de la marxa mora "Chimo" a l'Entrada de Bandes de les festes de Moros i Cristians d'Ontinyent. José Andrés, prema princesa d'Astúries de la concòrdia, copresident del Consell Assessor del Govern dels Estats Units en Esports, Fitness i Nutrició, i dues vegades inclòs per la revista "Time" entre les 100 persones més influents del món, ha compartit a les seues xarxes socials el vídeo municipal de la interpretació d'enguany de "Chimo", apuntant que "siempre hay algo asombroso sucediendo en España".

Aquest vídeo, fins aquest dilluns, suma ja més de 255.000 reproduccions i més de 1000 compartits només a aquesta xarxa, afegint-se també altres prop de 30.000 reproduccions i més de 500 compartits entre Facebook i Instagram municipals. Altres vídeos de l'acte també estan tenint una gran difusió, com el compartit a les xarxes pel regidor de Cultura Àlex Borrell, amb prop de 50.000 reproduccions.

Quant a la difusió mediàtica de les festes, cal destacar que la retransmissió de l'entrada de Moros i Cristians d'Ontinyent del passat divendres 26 d'agost va ser vista per al voltant de 600.000 persones per televisió. Segons dades de l'agència audiovisual especialitzada DOS30', un total de 496.000 persones diferents de la Comunitat Valenciana van connectar la seua televisió de 18:20 a 02:30 hores amb À Punt per veure en algun moment la retransmissió patrocinada per l'Ajuntament d'Ontinyent, que va comptar amb una quota de 7% de "quota de pantalla" (percentatge d'espectadors que veuen un programa sobre el total de consum televisiu) i una mitjana de 59.000 espectadors simultanis. A aquestes xifres s'hauria d'afegir els prop de 100.000 espectadors que s'estima que van acumular la resta de televisions que van difondre el senyal de l'Entrada: TV Comarcal, La Ocho Mediterráneo i les televisions de la xarxa ESAP. A més a més, els canals de televisió O'zbekiston24 i Mening Yurtim-MY5 d'Uzbekistan també es feien ressò de l'acte.

Les entrades també es podien seguir en directe a través d'internet les xarxes socials. Només al cas de la difusió per TV Comarcal, s'arribava a les 12.500 reproduccions entre les dues entrades cristiana i mora. El conjunt de les retransmissions en directe compartides per l'Ajuntament d'Ontinyent (Entrada Cristiana i Mora, Ambaixades, Baixada del Crist, Missa Major, Contraban, Entrada de bandes, Pregó i Esmorzar de la Llàgrima) superen els 77.000 espectadors. L'acte més seguit en directe via internet era l'Entrada de Bandes, amb 17.800 reproduccions.

Arxivat a:

Destacats