Suspesos els actes d'Ontinyent Medieval i el Mig Any Fester

Ontinyent s'adhereix al dol oficial i suspén els esperats actes d'Ontinyent Medieval i el Mig Any Fester previstos per a aquest cap de setmana

Guardar

Ajuntament d'Ontinyent amb les banderes a mitja asta
Ajuntament d'Ontinyent amb les banderes a mitja asta

Ontinyent s'adhereix al dol oficial i suspén els esperats actes d'Ontinyent Medieval i el Mig Any Fester previstos per a aquest cap de setmana. L'Ajuntament i la Societat de Festers del Santíssim Crist de l'Agonia han pres aquesta decisió en consonància amb la declaració de tres dies de dol oficial per part de la Generalitat Valenciana, en solidaritat amb els fets ocorreguts en l'incendi dels dos edificis del barri de Campanar de València.

La suspensió dels actes implica l'ajornament de tota l'activitat relacionada amb el Mig Any Fester, mentre que la Societat de Festers planeja reunir-se aviat per establir noves dates per a la celebració.

A més, l'Ajuntament convida la ciutadania a un minut de silenci dissabte a les 12.00 hores a les portes de l'Ajuntament, on les banderes onejaran a mitja asta durant els tres dies de dol oficial.

Aquesta decisió no només mostra el suport de la ciutat a les víctimes de l'incendi, sinó que també reflecteix el respecte i la solidaritat de la comunitat d'Ontinyent amb els esdeveniments que afecten la ciutat de València. La suspensió dels actes festius és una mostra del compromís de la localitat amb els valors de la unitat i la comprensió en moments de dificultat i tristor.

Destacats