Ontinyent reobri el bar del Poliesportiu en unes remodelades instal·lacions

Óscar Borrell destaca la millora en aspectes com accessibilitat, ventilació, lluminositat i condicionament general

Guardar

Bar del Poliesportiu d'Ontinyent
Bar del Poliesportiu d'Ontinyent

L'Ajuntament d'Ontinyent reobrirà la pròxima setmana el servei de bar del Poliesportiu Municipal en unes instal·lacions millorades amb ajuda dels fons europeus Feder del programa EDUSI. El regidor d'Esports, Óscar Borrell, explicava que l'espai "ha millorat en aspectes com accessibilitat, ventilació, lluminositat i condicionament general. Un servei que podrà ser gaudit tant per les persones usuàries de la piscina d'estiu com per públic en general que vulga fer ús al poliesportiu d'aquest servei, que inclou la realització d'esmorzars i dinars", explicava.

L'hostaler local Juan Robledillo serà qui s'encarregue de prestar servei, que havia quedat desert. Cal recordar que a causa de la situació global d'augment dels preus i dificultat d'accés a mà d'obra en el sector, nombrosos concursos públics de serveis municipals de bar/restaurant han quedat deserts als últims temps en localitats de l'entorn, com ara Xàtiva, Moixent, Agullent, Barxeta, la Font de la Figuera o Canals, un context al qual Óscar Borrell destaca "la bona notícia de poder comptar amb un hostaler local i amb ampla experiència al sector per prestar el servei, que ha acceptat la proposta de l'Ajuntament de fer-se càrrec i així poder oferir el servei aquest estiu".

El regidor d'Esports animava a la ciutadania a gaudir del servei de bar i recordava que aquest dissabte 18 de juny el poliesportiu va a acollir dues destacades cites esportives: El Pavelló Municipal d'Esports serà seu per primera vegada de la Copa d'Espanya de Judo en categoria absoluta-veterans, una competició està organitzada pel Club de Judo Fon do Kan d'Ontinyent, la Federació Valenciana de Judo, la Real Federació Espanyola de Judo i l'Ajuntament d'Ontinyent que reunirà al voltant de 150 destacats judokes veterans de tot l'Estat. A més a més, tindrà lloc a la piscina una competició d'aquatló de la Federació de Triatló CV organitzada pel Club de Triatló Ontinyent amb la col·laboració de l'Ajuntament, que serà puntuable per als Jocs Escolars de la Comunitat Valenciana.

Arxivat a:

Destacats