Ontinyent projectarà en FITUR la seua gastronomia com a element d'atracció turística

Es presentarà la nova marca gastronòmica de la ciutat i es repartiran degustacions d’embotit tradicional entre les persones visitants al stand de la Diputació de València, on Ontinyent exposarà la seua oferta

Guardar

María José Alhambra, concejala de Turismo
María José Alhambra, concejala de Turismo

Potenciar la gastronomia com a element d'atracció turística al voltant del qual articular les visites a Ontinyent. Aquest serà l'objectiu de la participació de la ciutat a FITUR, la fira turística internacional que es celebrarà la setmana vinent a les instal·lacions d'IFEMA a Madrid. La regidora de Turisme, Mª José Alhambra, explicava que "la gastronomia a Ontinyent ha experimentat un gran creixement als últims anys i té un gran potencial com a motor d'atracció turística. Volem que les persones que ens visiten tinguen present que poden acudir a Ontinyent a dinar o sopar i també aprofitar per a gaudir de la resta d'atractius de la ciutat, i no sols a l'inrevés", apuntava.

A tal efecte, des de la regidoria de Promoció Econòmica s'ha estat treballant conjuntament amb l'associació d'hostalers AHVAL en la creació d'una marca gastronòmica local per potenciar el sector. La regidora de l'àrea i vicepresidenta 1a de la Diputació de València, Natàlia Enguix, exposava que "identificar els establiments d'hostalers de la ciutat amb una gastronomia de qualitat pot ser molt positiu per impulsar un sector, l'hostaler, que té un important impacte a la ciutat, on comptem amb més de 150 establiments. Alguns d'ells ens acompanyaran en la presentació de la marca que tindrà lloc la pròxima setmana en el stand a FITUR de la Diputació, que també col·laborarà en l'acte a través de l'àrea de Turisme", assenyalava.

Així, dimecres 24 de gener a les 18:30 hores, tindrà lloc la presentació d'aquesta marca conjuntament amb una degustació de plats elaborats per establiments d'AHVAL i el repartiment d'un centenar de caixes amb degustacions de diverses clases d'embotit tradicional local envasats al buit. Mª José Alhambra apuntava que "el turisme cada volta és més vivencial, no sols comporta gaudir dels espais naturals i monuments, que com sempre també oferirem a les persones visitants, sinò que molta gent busca experiències, i la gastronomia és en si tota una experiència que volem que siga un potent element d'atracció. La qualitat i quantitat de l'oferta dels nostres hostelers ens permet fer-ho", manifestava.

Arxivat a:

Destacats