Ontinyent obri el seu "Mercat de Nadal" amb el comerç local com a protagonista

Guardar

Visita institucional al Mercat de Nadal d'Ontinyent
Visita institucional al Mercat de Nadal d'Ontinyent

La plaça de la Concepció d'Ontinyent acull des d'aquest divendres i fins al pròxim diumenge un "Mercat de Nadal" on establiments locals ofereixen tota mena de productes envoltats d'una decoració especial ambientada en l'hivern i les dates nadalenques.

L'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, acompanyat per un nodrit grup de regidors i representants de les associacions de comerç local, visitava els diferents punts de venda, on es pot trobar moda infantil, decoració per a la llar, dolços nadalencs i casolans, olis i vins, cistelles personalitzades, complements d'hivern, elements de decoració i manualitats, moda i complements per als més majors, plantes o flors, a més d'una zona de degustació de cafés i productes de pastisseria. El primer edil animava a la ciutadania d'Ontinyent i localitats veïnes "a gaudir dels atractius d'aquest mercat, un xicotet aparador de la gran oferta comercial que tenim a Ontinyent, i a gaudir també dels atractius que ofereix la ciutat aquests dies per quedar-se i visitar-nos".

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, destacava la nova aposta per un format de mercat nadalenc "que dona protagonisme als establiments locals, amb una estètica molt atractiva, amb casetes de fusta i elements decoratius que referencien a l'ambient nadalenc als països del nord d'Europa". Les presidentes de les associacions Comerç In i SOC, Ana Ferrero i Marisa Bernabeu, mostraven la seua satisfacció per l'acollida inicial que està tenint el mercat i també animaven a visitar-lo.

Al costat del "Mercat de Nadal" s'han previst activitats i tallers que s'obrien amb l'actuació del grup El Regall aquest dijous, animació musical a càrrec d'Ad Libitum divendres des de les 19.00 hores; i tallers infantils a les 11.00 i 12.00 hores de dissabte i diumenge, a més de l'actuació del Cor Aria diumenge a les 18.00 hores.

Destacats